Cllr Mike Bell

Cllr Mike Bell është Udhëheqësi i grupit Liberal Demokrat dhe Zëvendës Drejtues i Këshillit të Somersetit të Veriut. Ai është Këshilltar North Somerset për Weston-super-Mare Central Ward, i zgjedhur për herë të parë në 2011 dhe i rizgjedhur në 2015 dhe 2019. Në vitin 2019, Mike u zgjodh gjithashtu në Këshillin e Qytetit Weston-super-Mare, duke përfaqësuar Central Ward.

Mike është aktualisht Anëtar Ekzekutiv për Kujdesin Social dhe Shëndetin për të Rriturit në Këshillin e Somerset-it të Veriut.

Majk është gjithashtu anëtar i Bordit të Kulturës, Turizmit dhe Sportit të Shoqatës së Pushtetit Lokal. Ai punon për Institutin Kombëtar Mbretëror të të Verbërve dhe është i martuar me dy fëmijë.

Fotografia e profilit të Mike Bell