Abonohu në buletinin tonë

Ne publikojmë një buletin të përmuajshëm në emër të Sistemit të Integruar të Kujdesit për Bristolin, North Somerset dhe Gloucestershire Jugore. Ajo është e mbushur me lajme të shëndetit dhe kujdesit nga i gjithë rajoni, duke përfshirë njoftimet e shëndetit publik, konsultimet, punët lokale dhe lajmet se si po përmirësojmë shërbimet.

Ju lutem abonohuni duke plotësuar formularin më poshtë. Mund të ç'regjistrohesh në çdo kohë.

Regjistrohu në newsletter

Tabela e Buletinit