Deklaratë nga Dr. Jeff Farrar QPM, OStJ

Deklaratë nga Dr Jeff Farrar QPM, OStJ, Kryetar i NHS Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire Integrated Care Board:

"Jam thellësisht e trishtuar nga humbja e Madhërisë së Saj, Mbretëreshës Elizabetë II. Në emër të NHS Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire ICB, i shprehim ngushëllimet tona Familjes Mbretërore në këtë kohë të vështirë.

"Mbretëresha Elizabeta II dha një jetë të tërë me shërbim publik të përkushtuar dhe të shquar anembanë Mbretërisë së Bashkuar dhe Komonuelthit dhe ne bashkohemi me partnerët dhe popullsinë tonë lokale në përkujtim."