Mos u trembni për shëndetin tuaj. Pyetni farmacistin tuaj këtë Halloween

Si pjesë e Javës Pyetni Farmacistin tuaj (30 tetor deri më 5 nëntor) Drejtuesit e shëndetësisë në Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire (BNSSG) po u kujtojnë banorëve vendas që të mos kenë frikë të flasin me farmacistin e tyre për sëmundjet e zakonshme shëndetësore.

30 tetor 2023
Mos u trembni për shëndetin tuaj. Pyetni farmacistin tuaj këtë Halloween

Pyetni farmacistin tuaj: Kontrollet e presionit të gjakut për mbi 40 vjeç tani janë në dispozicion në farmacitë e komunitetit

Kontrollet falas të presionit të gjakut janë vetëm një nga shërbimet e gjera që promovohen nga farmacitë e komunitetit në Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire gjatë Javës Pyetni Farmacistin tuaj këtë vit (31 tetor – 7 nëntor).

28 tetor 2022
Pyetni farmacistin tuaj: Kontrollet e presionit të gjakut për mbi 40 vjeç tani janë në dispozicion në farmacitë e komunitetit

A i keni porositur medikamentet tuaja të përsëritura përpara fundjavës së festës bankare?

Me shumë praktika të mjekëve të përgjithshëm dhe farmaci të mbyllura gjatë fundjavës së pushimeve bankare (26-29 gusht), mjekët në Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire po u kujtojnë njerëzve që të mbledhin ilaçe të përsëritura në kohën e duhur për të shmangur panikun e minutës së fundit.

23 gusht 2022
A i keni porositur medikamentet tuaja të përsëritura përpara fundjavës së festës bankare?