Grupi A Strep: Simptomat për të kërkuar

Streptokoku i grupit A (GAS) është një bakter i zakonshëm. Shumë prej nesh e mbajnë atë në fyt dhe në lëkurë dhe kjo nuk rezulton gjithmonë në sëmundje. Megjithatë, gazi shkakton shumë infeksione, disa të lehta dhe disa më serioze.

07 dhjetor 2022
Grupi A Strep: Simptomat për të kërkuar

Shërbimi i parë Kombëtar i Testimit Gjenetik në botë i nisur nga NHS

Një shërbim Kombëtar i Testimit Gjenetik është nisur nga NHS. Shërbimi i parë kombëtar i testimit gjenetik në botë do të jetë në gjendje të diagnostikojë brenda ditësh dhe jo me muaj dhe potencialisht të shpëtojë mijëra fëmijë dhe foshnja të sëmurë rëndë.

12 tetor 2022
Shërbimi i parë Kombëtar i Testimit Gjenetik në botë i nisur nga NHS