Cilin shërbim NHS duhet të përdor?

Informacion rreth shërbimeve shëndetësore në zonën tonë dhe këshilla se si të merrni kujdesin e duhur në mënyrën më të shpejtë.

Gjeni shërbimet tuaja më të afërta shëndetësore

Vizioni i Ndiheni keq dhe keni nevojë për këshilla shëndetësore? fletëpalosje është në dispozicion për t'u shkarkuar në shumë gjuhë. Ka informacione për t'ju ndihmuar kur nuk ndiheni mirë dhe keni nevojë për këshilla se cili shërbim është i duhuri për ju.