Aplikacioni HANDi

Aplikacioni ynë HANDi synon të ofrojë këshilla dhe mbështetje për prindërit dhe kujdestarët kur fëmija juaj nuk është mirë.

Aplikacioni HANDi ofron këshilla të thjeshta dhe të drejtpërdrejta, për kushtet e mëposhtme tek fëmijët:

  • diarre dhe të vjella
  • temperaturë të lartë
  • Sëmundjet e 'fëmijve të gjoksit', të tilla si bronkioliti, astma dhe korupa
  • Sëmundjet e 'fëmijëve të gjoksit', të tilla si fishkëllima dhe astma
  • problemet e zakonshme të të porsalindurve
  • dhimbje barku
  • lëndimet në kokë.

Aplikacioni ju drejton përmes një sërë pyetjesh në lidhje me simptomat që përjeton fëmija juaj dhe më pas ju këshillon për mënyrën më të mirë të veprimit, nëse kjo është trajtimi në shtëpi, caktimi i një takimi me mjekun e përgjithshëm ose drejtimi në A&E.

Secila prej sëmundjeve ka një plan të kujdesit në shtëpi për t'ju ndihmuar të ofroni mbështetjen më të mirë për fëmijën tuaj dhe t'ju japë besim në kujdesin për ta kur ai nuk është mirë.

Si të shkarkoni aplikacionin HANDi

Shkarkoni aplikacionin HANDi për telefonat Android në Google Luaj.

Për iPhone ose iPad mund ta shkarkoni nga dyqani i aplikacioneve ose iTunes, duke përdorur termin e kërkimit 'HANDi App'.

Më shumë informacion për t'ju ndihmuar të kujdeseni për një fëmijë të dobët

Si mund të ndihmojnë farmacistët Cilin shërbim NHS duhet të përdor? NHS.UK: Shëndeti A deri në Z