Ngjarje

Maj 02

Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 2 maj 2024

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në Takimin e Bordit të Bordit të Integruar të Kujdesit të Integruar të Maj Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire (ICB).

Universiteti i Perëndimit të Anglisë, Enterprise Park 1, Teatri Leksionesh, Long Down Avenue, Stoke Gifford, BS34 8QZ
02 May 2024
Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 2 maj 2024
E marte 07

Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 7 mars 2024

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në Takimin e Bordit të Bordit të Integruar të Kujdesit të Integruar të Marsit, Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire (ICB).

Virtuale, përmes Microsoft Teams
07 mars 2024
Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 7 mars 2024
Shkurt 29

Mbledhja e Bordit të Partneritetit të Kujdesit të Integruar (ICP) – 29 shkurt 2024

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në takimin e Partneritetit të Integruar të Kujdesit të Shkurtit, i cili do të zhvillohet personalisht.

Parku shkencor i Bristol dhe Bath,
Gjysmëhëna e Dirakut,
Emersons Green
BS16 7FT
29 shkurt 2024 - 2:00-5:00
Mbledhja e Bordit të Partneritetit të Kujdesit të Integruar (ICP) – 29 shkurt 2024
Shkurt 01

Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 1 shkurt 2024

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në Takimin e Bordit të Bordit të Integruar të Kujdesit të Integruar të Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire (ICB) në shkurt.

Universiteti i Perëndimit të Anglisë, Enterprise Park 1, Teatri Leksionesh, Long Down Avenue, Stoke Gifford, BS34 8QZ
01 shkurt 2024 - 12:30-3:45
Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 1 shkurt 2024
Dhjetor 07

Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 7 dhjetor 2023

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në Mbledhjen e Bordit të Bordit të Integruar të Kujdesit të Integruar të Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire (ICB) në dhjetor.

Takimi virtual do të mbahet përmes Microsoft Teams
07 2023 dhjetor - 12:30-3:00
Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 7 dhjetor 2023
nëntor 21

Mbledhja e Bordit të Jashtëzakonshëm të Kujdesit të Integruar (ICB) - 21 nëntor 2023

BNSSG ICB po mban një takim të jashtëzakonshëm të bordit privatisht për të miratuar rezultatet e një ushtrimi të shpejtë dy-javor për të rënë dakord për veprimet e nevojshme për të ofruar prioritetet për pjesën e mbetur të vitit financiar, siç përshkruhet nga NHS England.

21 nëntor 2023
Mbledhja e Bordit të Jashtëzakonshëm të Kujdesit të Integruar (ICB) - 21 nëntor 2023
nëntor 02

Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 2 nëntor 2023

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në Mbledhjen e Bordit të Bordit të Integruar të Kujdesit të Integruar të Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire (ICB) të nëntorit.

Virtual
02 nëntor 2023 - 12:00-3:10
Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 2 nëntor 2023
tetor 05

Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 5 tetor 2023

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në Mbledhjen e Bordit të Bordit të Integruar të Kujdesit të Integruar të Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire (ICB).

Qendra Vasal, Gill Avenue, Bristol, BS16 2QQ
05 tetor 2023 - 12:15-2:45
Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 5 tetor 2023
shtator 28

Mbledhja e Bordit të Partneritetit të Integruar të Kujdesit (ICP) - 28 shtator 2023

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në takimin e Partneritetit të Integruar të Kujdesit të Shtatorit, i cili do të zhvillohet personalisht.

City Hall
College Green, dhomë Bordeaux
Bristol
BS1 5TR
28 shtator 2023 - 2:00-5:00
Mbledhja e Bordit të Partneritetit të Integruar të Kujdesit (ICP) - 28 shtator 2023
shtator 07

Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 7 shtator 2023

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në Takimin e Bordit të Bordit të Integruar të Kujdesit të Integruar të Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire (ICB).

Qendra Vassall, Gill Avenue, Bristol, BS16 2QQ
07 shtator 2023 - 12:15-4:15
Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 7 shtator 2023
korrik 06

Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 6 korrik 2023

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në Takimin e Bordit të Bordit të Integruar të Kujdesit të Integruar të Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire (ICB).

Takimi i korrikut do të zhvillohet nga distanca përmes Microsoft Teams, ju lutemi kontaktoni Ekipin e Korporatës nëse dëshironi të merrni pjesë: bnssg.corporate@nhs.net
06 korrik 2023 - 12:15-4:00
Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 6 korrik 2023
Qershor 16

Mbledhja e Bordit të Partneritetit të Kujdesit të Integruar (ICP) – 16 qershor 2023

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në takimin e Partneritetit për Kujdesin e Integruar të Qershorit, Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire, i cili do të zhvillohet personalisht.

Këshilli Bashkiak i Bristolit
College Green, dhomë Bordeaux
Bristol
BS1 5TR
16 2023 qershor - 1:30-4:00
Mbledhja e Bordit të Partneritetit të Kujdesit të Integruar (ICP) – 16 qershor 2023
Maj 04

Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 4 maj 2023

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në Mbledhjen e Bordit të Integruar të Kujdesit të Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire (ICB) në maj 2023.

Somerset Hall, 11 The Precinct, Portishead, Bristol BS20 6AH
04 May 2023 - 12:30-3:00
Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 4 maj 2023
prill 21

Mbledhja e Bordit të Partneritetit të Integruar të Kujdesit (ICP) – 21 Prill 2023

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në takimin e Partneritetit për Kujdesin e Integruar të Marsit, Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire, i cili do të zhvillohet personalisht.

Salla e fshatit të gjelbër të Emersons
Emerson Way
Emersons Green
Gloucestershire Jugore
BS16 7AP
21 prill 2023 - 2:00-4:30
Mbledhja e Bordit të Partneritetit të Integruar të Kujdesit (ICP) – 21 Prill 2023
prill 06

Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 6 prill 2023

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në Takimin e Bordit të Bordit të Integruar të Kujdesit të Integruar (ICB) të Prillit të Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire.

Kopshtet e Dimrit, Parada Mbretërore, Weston-super-Mare, BS23 1 AJ
06 prill 2023 - 12:00-3:15
Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 6 prill 2023
E marte 02

Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 2 mars 2023

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në Takimin e Bordit të Bordit të Integruar të Kujdesit të Integruar të Marsit, Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire (ICB).

The Park Centre, Daventry Road, Knowle, Bristol, BS4 1DQ
02 mars 2023 - 12:30-3:30
Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 2 mars 2023
Shkurt 24

Mbledhja e Bordit të Partneritetit të Kujdesit të Integruar (ICP) – 24 shkurt 2023

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në takimin e Partneritetit të Integruar të Kujdesit të Integruar të Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire në shkurt, i cili do të zhvillohet personalisht.

Kisha e Shën Andrew, Qendra Për të Gjithë Shëndetshëm Living, 68 Lonsdale Avenue, Weston-Super-Mare, BS23 3SJ
24 shkurt 2023 - 10:00 am-2: 00 pasdite
Mbledhja e Bordit të Partneritetit të Kujdesit të Integruar (ICP) – 24 shkurt 2023
Shkurt 02

Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 2 shkurt 2023

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në Takimin e Bordit të Bordit të Integruar të Kujdesit të Integruar të Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire (ICB) në shkurt.

Futures Inn, Bond Street South, Bristol, BS1 3EN
02 shkurt 2023 - 12:30-2:30
Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 2 shkurt 2023
Dhjetor 16

Mbledhja e Përgjithshme e Jashtëzakonshme e Partneritetit të Integruar të Kujdesit – 16 Dhjetor

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në takimin e Përgjithshëm të Jashtëzakonshëm të Partneritetit të Kujdesit të Integruar të BNSSG, i cili do të zhvillohet personalisht për të nënshkruar draftin e Strategjisë së Kujdesit të Integruar.

Knowle West Media Center,
Leinster Avenue,
Knowle West, Bristol,
BS4 1NL
16 2022 dhjetor - 10:00 am-12: 00 pasdite
Mbledhja e Përgjithshme e Jashtëzakonshme e Partneritetit të Integruar të Kujdesit – 16 Dhjetor
Dhjetor 01

Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 1 dhjetor 2022

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në Mbledhjen e Bordit të Bordit të Integruar të Kujdesit të Integruar të Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire (ICB) në dhjetor.

Takimi virtual do të mbahet përmes Microsoft Teams
01 2022 dhjetor - 12:15-2:15
Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 1 dhjetor 2022
nëntor 10

Mbledhja e Bordit të Partneritetit të Integruar të Kujdesit (ICP) - 10 nëntor 2022

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në takimin e Partneritetit të Integruar të Kujdesit për Kujdesin e Integruar të Nëntorit, Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire, i cili do të zhvillohet personalisht.

Qendra e kohës së lirë Bradley Stoke, Fiddlers Wood Lane, Bradley Stoke, Bristol BS32 9BS
10 nëntor 2022 - 2:00-4:30
Mbledhja e Bordit të Partneritetit të Integruar të Kujdesit (ICP) - 10 nëntor 2022
tetor 06

Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 6 tetor 2022

Anëtarë të publikut dhe të mirëpritur të marrin pjesë në Takimin e Bordit të Bordit të Integruar të Kujdesit të Tetorit në Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire (ICB).

Shtëpia e Inxhinierëve, Clifton Down, Bristol, BS8 3NB
06 tetor 2022 - 10:30 am-1: 30 pasdite
Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 6 tetor 2022
shtator 15

Mbledhja e Bordit të Partneritetit të Integruar të Kujdesit (ICP) - 15 shtator 2022

Për shkak të periudhës kombëtare të zisë pas vdekjes së Mbretëreshës Elizabeth II, Ekipi Drejtues i Partneritetit të Integruar të Kujdesit të BNSSG (ICP) ka marrë vendimin për të anuluar mbledhjen publike të ICP të enjten më 15 shtator, ora 14:00, Somerset Hall. , Portishead.

15 shtator 2022 - 2:00-4:30
Mbledhja e Bordit të Partneritetit të Integruar të Kujdesit (ICP) - 15 shtator 2022
shtator 01

Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 1 shtator 2022

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në Takimin e Bordit të Bordit të Integruar të Kujdesit të Integruar të Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire (ICB).

Teatri Leksionesh, Enterprise Park 1, University of the West of Angli, Long Down Avenue, Stoke Gifford, BS34 8QZ
01 shtator 2022 - 11:00 am-1: 30 pasdite
Mbledhja e Bordit të Integruar të Kujdesit (ICB) - 1 shtator 2022
korrik 21

Mbledhja e Bordit të Partneritetit të Kujdesit të Integruar (ICP) - 21 korrik 2022

Anëtarët e publikut janë të mirëpritur të marrin pjesë në takimin e Korrikut të Bristol, North Somerset dhe South Gloucesterhsire Integrated Care Partnership, i cili do të zhvillohet personalisht. Takimi gjithashtu do të regjistrohet dhe do të transmetohet drejtpërdrejt për shikim në distancë.

Dhoma Bordeaux, Këshilli i Qytetit të Bristol, Bashkia, College Green, Bristol, BS1 5TR
21 korrik 2022 - 2:00-4:30
Mbledhja e Bordit të Partneritetit të Kujdesit të Integruar (ICP) - 21 korrik 2022