Mohim përgjegjësie

Copyright

Përmbajtja e kësaj faqe interneti është e drejta e autorit të Bordit të Kujdesit të Integruar të Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire, përveç rasteve kur thuhet ndryshe. Ju mund të shkarkoni materiale vetëm për përdorimin tuaj personal, studim privat, hulumtim ose përdorim të brendshëm. Ju nuk duhet të kopjoni, shpërndani ose publikoni ndonjë material nga kjo faqe interneti, përveç nëse merret leja zyrtare nga mbajtësi i së drejtës së autorit.

Saktësi

Ndërsa jemi përpjekur të përpilojmë informacione të sakta në këtë sajt dhe për ta mbajtur atë të përditësuar, nuk mund të garantojmë që ai është 100% i plotë ose i saktë.

Informacioni i dhënë në këtë faqe nuk përbën këshillë profesionale dhe mund të ndryshojë.

Lidhjet

Lidhjet nga kjo faqe interneti ofrohen vetëm për informacionin dhe lehtësinë tuaj.

Ne nuk mund të pranojmë përgjegjësinë për faqet e lidhjeve të disponueshme përmes faqes së internetit të Bordit të Integruar të Kujdesit të Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire ose informacionin e gjetur në to. Një lidhje nuk nënkupton që ne mbështesim një sajt të caktuar. As moslidhja e një faqeje nuk nënkupton mungesë miratimi.

Disponueshmëri

Ne nuk mund të garantojmë qasje të pandërprerë në këtë faqe interneti ose faqet me të cilat lidhet. Ne nuk mund të pranojmë përgjegjësi për çdo dëmtim, që rrjedh nga humbja e përdorimit të këtij informacioni.