Hulumtime dhe prova

Ne jemi të përkushtuar të përmirësojmë kujdesin për pacientët tanë përmes krijimit të një kulture të komisionimit të kujdesit shëndetësor të fortë, të evidentuar mirë dhe kërkimeve më me ndikim.

Ekipi ynë i Kërkimit dhe Efektshmërisë Klinike na ndihmon të vlerësojmë produktet dhe shërbimet që porosisim dhe të përdorim kërkimet dhe provat më të përditësuara dhe më të forta për të informuar vendimet tona të komisionimit.

Ekipi ofron këshilla dhe udhëzime në ndërmarrjen e rishikimeve të provave, zhvillimin e vlerësimeve të shërbimeve dhe mbështetjen e kërkimeve të rëndësishme në mënyrë që organizata jonë të mund të porosisë produktet dhe shërbimet më të mira të disponueshme.

Ekipi punon ngushtë me kolegët në Universitetin e Bristolit, Universitetin e Anglisë Perëndimore dhe në të gjithë NHS-në më të gjerë, duke na mundësuar që të përafrojmë aktivitetin kërkimor të universiteteve tona lokale me prioritetet dhe sfidat e NHS.

Zbuloni më shumë rreth aktivitetit të Ekipit Kërkimor në buletinin tonë tremujor

Lexoni botimet e kaluara të buletinit tonë

Na kontaktoni

Tel: 0117 900 2268
Email: bnssg.research@nhs.net

Shkruaj tek:
Ekipi i Efektshmërisë Klinike dhe Kërkimit
Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire ICB
360 Bristol, Rruga Marlborough
Bristol, BS1 3NX

Orari ynë i hapjes është: nga 9 e mëngjesit deri në 5 pasdite nga e hëna në të premte. Ne jemi të mbyllur në ditët e festave bankare.