Bordi ynë i Integruar i Kujdesit

Bordet e Integruara të Kujdesit kanë disa role të mandatuara nëpërmjet legjislacionit: Kryetari, Shefi Ekzekutiv, Shefi i Infermierisë, Shefi Mjekësor dhe Shefi i Financës.

ICB jonë ka pesë anëtarë të pavarur jo-ekzekutivë, si dhe përfaqësues të lartë nga të gjitha organizatat partnere Healthier Together.

ICB ka gjithsej 19 anëtarë të bordit. Si pjesëmarrës marrin pjesë edhe përfaqësues nga One Care (federata jonë lokale e GP) dhe Healthwatch Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire .

Shih anëtarët e bordit tonë më poshtë, dhe kliko në profilet e tyre për të mësuar më shumë rreth rolit të tyre. Ju gjithashtu mund të shihni informacion në lidhje me rolet kryesore ekzekutive në fund të kësaj faqeje.

Mbledhjet dhe shkresat e bordit Si të bësh një pyetje në një mbledhje?

Bordi ynë i Integruar i Kujdesit - Kryetar dhe Anëtarë Jo-Ekzekutivë

Fotografi portret i Jeff Farrar
Dr. Jeff Farrar QPM, Kryetar i OStJ
John Cappock Anëtar Jo-Ekzekutiv - Komiteti i Auditit
Fotografia e profilit të Jaya Chakrabarti
Jaya Chakrabarti DSc h.c. Anëtar jo-ekzekutiv – Komiteti i Popullit
Fotografia e profilit të Ellen Donovan
Ellen Donovan Anëtare Jo-Ekzekutive - Komiteti i Cilësisë dhe Performancës dhe Komiteti i Ripagimit
Fotografia e profilit të Alison Hënës
Alison Moon anëtar jo-ekzekutiv - Komiteti i Komisionit të Kujdesit Parësor
Fotografia e profilit të Stiv Uestit
Profesor Steve West CBE, DL Anëtar Jo-Ekzekutiv - Financë, Pasuri dhe Dixhital

Bordi ynë i Integruar i Kujdesit - Anëtarët Ekzekutivë

Fotografi profili e Shejn Devlinit
Shejn Devlin Kryeshef Ekzekutiv
Koka e Kolin Bredbërit
Colin Bradbury Drejtor i Strategjisë, Partneriteteve dhe Popullsisë
Një portret i Debora El-Sayedit
Debora El-Sayed
Debora El-Sayed Drejtore e Transformimit dhe Shefe e Informacionit Dixhital
Një portret i David Jarrettit
Dejvid Jarretti
David Jarrett Drejtor i Kujdesit Parësor dhe të Integruar
Lisa Manson drejtore e performancës dhe e dorëzimit
Fotografia e profilit të Dr. Xhoana Medhërst
Dr. Joanne Medhurst Shefe Mjekësore
Fotografia e profilit të Rosi Bariut
Kryeinfermieri i infermierisë i bariut Rosi
Fotografia e profilit të Sara Truelove
Sarah Truelove Shefe e Financave dhe Zëvendës Shefe Ekzekutive
Jo Hicks Shef i Popullit

Anëtarët partnerë të ICB-së

Fotografia e profilit të Dominik Hardistit
Dominic Hardisty Shefi Ekzekutiv, Avon dhe Wiltshire Mental Health Partnership NHS Trust
Koka e Dr. Xhonatan Hejsit
Dr. Jonathan Hayes , Drejtues Klinik i Bordit Bashkëpunues gp
Një fotografi portret i Stephen Peacock, Shefi Ekzekutiv i Bristol City Council, duke qëndruar jashtë me pemë pas tij.
Stephen Peacock Kryeshef Ekzekutiv, Këshilli i Qytetit të Bristolit
Sfondi mur i qeshur i Maria Keinit
Maria Kane OBE Shefe Ekzekutive, North Bristol NHS Trust
Koka e Viki Marriotit
Vicky Marriott Kryeshefi i Healthwatch Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire - Pjesëmarrës i Bordit
Fotografia e dejv Perit
Dave Perry Kryeshef Ekzekutiv, South Gloucestershire Council
Fotografia e Jo Uokerit
Jo Walker Kryeshef Ekzekutiv, Këshilli i North Somerset
Fotografia e Uill Uorrenderit
Uill Uorrender , shefi ekzekutiv, shërbimi i ambulancave të Perëndimit Jugor
Fotografia e profilit të Eugine Jafele
Eugine Yafele Shefe Ekzekutive, Spitalet Universitare Bristol dhe Weston NHS Foundation Trust
Fotografia e portretit të Ruth Hughes
Ruth Hughes Shefe Ekzekutive e Përkohshme, One Care
Foto portreti e Sue Portos, duke buzëqeshur në kamera
22.05.23 Melksham Ceo i ri i Sirona care & health, Sue Porto 'në shtëpi' në Wiltshire
Sue Porto Shefe Ekzekutive, Sirona care & health

Rolet drejtuese ekzekutive

Disa anëtarë të bordit tonë kanë përgjegjësi eksplicite për grupet dhe funksionet e popullsisë, siç është përcaktuar në NHS England Guidance.

Fëmijë dhe të rinj (të moshës 0 deri në 25 vjeç)
E nominuara ekzekutive e ICB: Lisa Manson – Drejtore e Performance & Delivery

Fëmijët dhe të rinjtë me nevoja dhe aftësi të kufizuara të veçanta arsimore (SEND)
E nominuara ekzekutive e ICB: Lisa Manson – Drejtore e Performance & Delivery

Mbrojtja (e të gjitha moshave), duke përfshirë edhe kujdesin për fëmijët
I nominuari ekzekutiv i ICB: Rosi Shepherd – Kryeinfermier i Infermierisë

Aftësia e të mësuarit dhe autizmi (të gjitha moshat)
I nominuari ekzekutiv i ICB: Rosi Shepherd – Kryeinfermier i Infermierisë

Sindroma Down (të gjitha moshat)
E nominuara ekzekutive e ICB: Lisa Manson – Drejtore e Performance & Delivery