Si i marrim vendimet?

Bordi i Kujdesit të Integruar (ICB) është përgjegjës për vendimet e planifikimit dhe caktimit të NHS. Ajo është përgjegjëse për NHS Angli për shpenzimet NHS dhe performancën brenda kufijve të saj.

ICB udhëhiqet nga një Bord i cili është drejtpërdrejt përgjegjës për shpenzimet dhe performancën e NHS.

Bordi ynë Mbledhjet dhe shkresat e bordit

Partneriteti i Integruar i Kujdesit është përgjegjës për bashkimin e një gamë të gjerë partnerësh – duke përfshirë nga sektori vullnetar lokal dhe grupet komunitare – dhe vendosjen e një strategjie për të përmbushur nevojat shëndetësore, të kujdesit dhe mirëqenies së popullsisë.

Harta e funksioneve dhe vendimeve të sistemit të integruar të kujdesit

Faqe të tjera në seksionin About us: