Njihuni me GP të ekipit

Profesionistët shumë të aftë të kujdesit shëndetësor që përmirësojnë kirurgjinë tuaj lokale

Ne duam të sigurohemi që të gjithë të mund të marrin kujdesin e duhur në kohën e duhur, qoftë kjo online apo ballë për ballë. Pra, Team GP tani përfshin një shumëllojshmëri të profesionistëve të kujdesit shëndetësor të ekspertëve, duke përfshirë farmacistët klinikë, infermierët praktikantë, fizioterapistët e kontaktit të parë, ndihmësmjekët, dhe më shumë.

Dikush që punon në një prej këtyre roleve të specialistëve mund të jetë personi më i mirë që mund të shohësh herën tjetër, kështu që mund të të ofrohet një takim me ta, në vend që të kesh një GP kur të kontaktosh me kirurgjinë tënde.

Kjo do të ndihmojë sa më shumë njerëz të mund të hyjnë në praktikën e përgjithshme, në mënyrë që ne të mund të parandalojmë shëndetin e sëmurë afatgjatë dhe të ndihmojmë të gjithë të jetojnë më të shëndetshëm, jetë më të gjatë.

Informacioni më poshtë shpjegon më shumë – shërbimet që ofron kirurgjia juaj GP, dhe specialistët e ndryshëm mjekësorë që mund të shihni kur vizitoni kirurgjinë tuaj.

Cilin shërbim të NHS-së duhet të përdor? Si t'i kurosh sëmundjet e zakonshme të dimrit?

Tracey and John's Story

Njihuni me Tracey, një infermiere praktike e specializuar në kujdesin e ulçerës në këmbë. Ajo drejton një ekip infermieresh të praktikës që drejtojnë konsultime në grup për pacientët, ku ata marrin kujdesin e ekspertëve dhe mësojnë se si të kujdesen më mirë për veten e tyre. Kjo klinikë ulcerash në këmbë është vetëm një shembull i mënyrës se si praktika e përgjithshme po ndryshon në zonën tuaj.
Luaj video

Historia e Tonit dhe Xhulias

Një takim me infermiere specialiste astmë Julia dhe qasje në një makinë të re diagnoza në praktikën e përgjithshme ndihmoi Tony për të marrë frymë lehtë. Tani, takimet e rregullta telefonike ndihmojnë për ta mbajtur atë në rrugën e duhur.
Luaj video