Rreth nesh

Kujdes i integruar nëpër Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire

Në Bristol, North Somerset dhe South Gloucestershire, NHS, pushteti lokal dhe sektori vullnetar kanë punuar në partneritet për shumë vite për të përmirësuar kujdesin, për të ofruar më shumë shërbime të bashkuara, dhe për të rënë dakord dhe për të planifikuar për nevojat e banorëve lokalë. Për shkak të kësaj, ne morëm statusin formal të Sistemit të Integruar të Kujdesit (ICS) në dhjetor të vitit 2020.

Nga 1 korriku 2022, ICS-ja jonë u bë një entitet statutor (ligjor) sipas Aktit të Shëndetit dhe Kujdesit.

I njohur lokalisht si Healthier Together Partnership, ICS-ja jonë përfshin këshillat, spitalet NHS, praktikat GP dhe shërbimet e shëndetit mendor dhe komunitare. Së bashku, ne jemi duke punuar për të përmirësuar shëndetin dhe mirëqenien, për të reduktuar pabarazitë, dhe për të ofruar shërbime për një milion njerëz që jetojnë në Bristol, Somerset Veriut dhe Gloucestershire Jugut.

Strategjia jonë e integruar e sistemit të kujdesit

Shpjegimi i ndryshimeve

Kjo video nga The King's Fund mund të ndihmojë për të kuptuar ndryshimet:
Luaj video