Veprimi industrial dhe shërbimet e NHS

NHS po punon shumë për t'i mbajtur pacientët të sigurtë gjatë grevave të planifikuara, ndërsa ofron kujdesin më të mirë të mundshëm.

Pavarësisht nga ndonjë veprim goditës që po ndodh, është me të vërtetë e rëndësishme që
Nëse keni nevojë për kujdes mjekësor urgjent ju vazhdoni të paraqiteni
Si normale.

Zbuloni për shërbimet lokale të NHS gjatë grevave

Cilin shërbim duhet të përdor?

Informohuni rreth shërbimeve të ndryshme në dispozicion në zonën tonë dhe si
Për të marrë kujdesin e duhur në mënyrën më të shpejtë.

Cilin shërbim duhet të përdor?

Farmacist mashkull në një farmaci duke qëndruar para ilaçeve dhe duke i buzëqeshur kamerës.

Të kujdesesh për një fëmijë të varfër?

Aplikacioni HANDi ofron këshilla të thjeshta dhe të drejtpërdrejta për prindërit
dhe kujdestarët kur fëmija juaj nuk është i mirë.

Shkarko programin HANDi

Një fëmijë në shtrat, me një dorë mbi kokë duke kontrolluar tundjen e tyre. Një dorë që mban një smartphone është në cep të imazhit, telefoni ka në ekran aplikacionin HANDi.